Despre noi

TerraVitis SRL

r.Cahul s.Burlacu

principalele activităţi :

  1. Cultivarea strugurilor de masă
  2. Cultivarea soiurilor tehnice de viţa de vie
  3. Creşterea animalilor cornute
Comercializăm:
Strugure  Struguri  – avem in vinzare poama de diferite soiuri:Soiuri extratimpuriu
– Black Emerald
– loosper Perlet
– Beauty Seedless
– Thompson Seedless
Soiuri timpurii:
– Lora
– Arcadia
 cirese  Cireşe -vă propunem cele mai dulci cireşe din Republica Moldova!
 mere  Mere – vă propunem cele mai dulci mere, bogate in vitamine din Republica Moldova!
 mazăre  Mazăre  –  ajută la stabilizarea nivelului de zahar din sânge. În acelasi timp, mazarea se afla printre alimentele cele mai bogate în vitamina B1. Consumul de mazăre ajută la reducerea riscului aparitiei bolilor de inimă. În ceea ce priveste cantitatea de mazăre pe care trebuie sa o manânce un adult, nutritionistii recomanda sa se consume între 100 si 150 de grame de mazăre proaspată sau congelată în fiecare zi. Aceasta cantitate de mazăre îi asigura unei persoane doza zilnica de tiamină.
 ovine,oi, berbeci  Ovine – Carnea de oaie, este unul dintre produsele de consum cele mai important la nivel mondial. În afara de obţinerea lânei de oaie şi carnii, ovinele sunt crescute pentru lapte ,brinza, ulei şi pentru blana lor.
 floarea soarelui , rasărită  Floatea soarelui –  Micile seminte de floarea soarelui sunt o sursa sigura de magneziu, care are rolul de a normaliza tensiunea arteriala si de a reduce riscul aparitiei infarctului. Combate eficient stresul si migrenele suparatoare.
 rapita  Rapiţă – Rapiţa ocupa, în prezent, un loc deosebit de important în economia mondiala, ca sursa de uleiuri vegetale. Semintele contin 42-48% ulei utilizat atat in alimentatie, la prepararea unor margarine, cât şi în industrie.
Porumb  Porumb – Uleiul de porumb conţine de două ori mai multă vitamina E decât uleiul obişnuit pe care il folosim la gătit. Mai mult, este o sursa sigură de vitamina B, C, D si E, dar contine şi fier, mangan, cupru, crom si aluminiu.
 orz  Orz – Orzu este planta cu cel mai bogat continut natural de elemente nutritive, vitamine si minerale. Stimuleaza sistemul imunitar si are propietati detoxifiante si antioxid
grîu  Grîu – Contine substanţele cele mai preţioase si mai vitalizante ale grăuntelui de grâu: produsi fosfatati usor asimilabili, săruri minerale abundente, printre care săruri de fier, de magneziu (gasite in doze foarte ridicate – de 40 mg la 100 g de germeni), proteine complete continand toti acizii aminati indispensabili vietii, oligoelemente precum cupru, zinc, magneziu, numeroase vitamine printre care A, B1, B2, C, E, PP.
 pere , prăsade  Prăsade – Cele mai dulci pere le gasiti la noi! Avem pere de diferite soiuri de vară si de toamna!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− seven = three